Visual Animal syntyi huhtikuussa vuonna 2014, kun lähiympäristöstä alkoi tulla tilauksia erilaisiin visualisointiprojekteihin. Teen graafista suunnittelua yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille vapaa-ajallani. Toimeksiantoni ovat erilaisia visuaalisia projekteja laidasta laitaan, kuten logot, julisteet, esitteet, rollupit, paitaprintit ja kutsukortit. Teen myös Internet-sivustoja WorldPressillä.

Päätyökseni työskentelen erään suuren ja kansainvälisen  markkinointi- ja viestintäorganisaation visualistina. Työni päävastuualueena ovat yrityksen johdon (erityisesti yrityksen toimitusjohtajan) ulkoiset esitykset sekä markkinoinnin ja viestinnän materiaalit. Minulla on useiden vuosien kokemus Power Point -esityksistä. Osan johdon esityksistä suunnittelen liikkuviksi videoiksi, jotka ovat vaikuttavampia. Suunnittelen myös yhdessä yrityksen branditiimin kanssa tilaisuuksien visuaalisen ilmeen. Teen esityksiä myös Prezillä. Minulta löytyy silmää hyville valokuville, joskaan en itse osaa kuvata. Onneksi aviomieheni osaa.

Suhtaudun työhöni suurella tunteella ja haluan kehittää osaamistani jatkuvasti. Olen avoin, työtäpelkäämätön, ratkaisukeskeinen henkilö. Positiivisuus sekä tunnollinen otteeni työhön ovat olleet asioita, joista olen saanut työssäni paljon positiivista palautetta. Vien sinnikkäästi työni päätökseen. En luovuta ennenkuin asiakas on tyytyväinen.

Kaikenlaista luovaa ja hauskaa on tullut tehtyä. Yksi hauska projekti, josta olen ylpeä on “Kanalla ratsastajat” -naamiaisasut, joilla juoksimme pitkin Helsinkiä Midnight run -juoksutapahtumassa yhdessä ystävien kanssa. Ystävilläni oli idea ja minulla siihen toteutus. Pääsimme näillä asuilla Helsingin sanomiin ja jopa kirjaan “Finland in 50 stories”.

Nimi “Visual Animal” kumpuaa suuresta rakkaudestani henkeäsalpaavan kauniisiin riuttoihin ja jännittävään merenalaiseen elämään. Sieltä löysin myös idean kuvituksessani käyttämäni “Mimic octopus” -mustekalaan. Sana “Animal” on yhdistettävissä myös toiseen intohimooni “Crossfit”.